EN FAGFORENING FOR ALLE I NRK
Åpne i nettleser

Hei NTL-medlem

NTL NRKs medlemmer lagde julekos i de tusen hjem ❤️ ♟♟♟👊👊👊.

Ingen blir gode uten gode kolleger

Solidaritet og felleskap er viktig for NTL NRK. Våre medlemmer er alle en del av et stort  felleskap der vi har nytte av hverandres faglige kompetanse og personlige egenskaper. Vi gjør hverandre bedre, både i jobben i NRK og i fagforeningen.

Derfor var det moro å følge NRKs sendinger fra sjakk-VM i romjulen. Gledesprederen Hans Solbakken (t.h) bidro med velformulerte spørsmål og festlige stemningsrapporter.  Tom Arne Søyland (t.v) var live-fotograf for Hans. Ole Sæter Hoksnes styrte remotekameraene som fulgte dramatikken på sjakkbrettene.  Alle tre leverte i verdensklasse fra verdensmesterskapet. Alle tre er i NTL NRK.


Som om dette ikke var nok, preget vi også det vakre studioet til sjakk-sendingene.  Det elegante bordet er laget av snekker Sophie Werenskiold, også hun i NTL NRK. 

Flere medlemmer

Sjakksendingene var veldig synlige. Men rundt omkring i hele konsernet bidrar NTL NRKs medlemmer på ulike måter til NRKs tilbud på TV, radio og nett.  Vi trenger hverandre både i den daglige produksjonen og i fagforeningen. Når vi nå går inn i 2023 er det derfor gledelig å se at vi får stadig flere medlemmer. Godt år, folkens  ❤️ 👊👊👊

Kontakt NTL NRK

Tips

Tips oss gjerne om hva vi bør ta opp i nyhetsbrevene. Hilsen oss i info-gruppa.


Kai Stokkeland, Birgitte Wold Ingebretsen, Åse Gøystdal, Elin Fossum.

E-postadresse

Du får dette brevet til den adressen du er registrert med vårt register. Du kan selv legge inn andre mailadresser hvis du ønsker det (så lenge det er dine egne).
Det kan være greit når du ikke har tilgang til NRK-mailen. Legg inn ny adresse her.

Meld meg på

Du kan selvsagt dele nyhetsbrevet med kolleger og andre hvis du ønsker det. Videresend gjerne denne e-posten til en venn som kan ha interesse av våre nyhetsbrev, så kan de melde seg på hvis de ønsker det. 

Tilbakemelding på nyhetsbrevet

All respons på nyhetsbrevene blir satt pris på. Både ris og ros.

Send tilbakemelding

E-post: post@ntlnrk.no

  Nettside     Facebook  

Endre dine opplysninger eller meld deg av e-postlisten.