EN FAGFORENING FOR ALLE I NRK

Nytt fra NTL NRK

Åpne i nettleser

Hei NTL

NTL NRK markerte seg på landsmøtet. Her kan du lese hvorfor 😊

En liten gjeng i et stort selskap

Med våre 600 i NRK er vi en liten del av store NTL med 55.000 medlemmer. Likevel markerte vi oss tydelig på landsmøtet. NTL NRK er nå representert på landsnivå med Are Bøhm i landsstyret, Trine Steen er vara i forbundsstyret og Hilde Larsen sitter i kontrollkomiteen. Dette betyr at vi er godt representert i NTLs sentrale organer.

Dette er bra fordi NTL gir oss styrke i tilfelle konflikt med arbeidsgiver. Vi har også en økonomisk og faglig trygghet i NTL som gjør det mulig å holde kurs og generelt drifte foreningen.

Leder i NTL Kjersti Barsok likte godt å være omkranset av våre folk i NTL NRK.
(Fra venstre: Bengt Roger Kåven, Bjørn Frode Hågensen, Kai Stokkeland, Kjersti Barsok, Trine Steen, Åse Gøystdal, Eddie Ingebrigtsen)

Hva skal barnet hete?

NTL har vurdert å skifte navn. Vårt eget forslag "Styrke" slo ikke an i salen. Vi klarte likevel å forhindre navnet "Stat og Kunnskap" som var uspiselig for oss. Til slutt stemte vi for forslaget om utsettelse som også ble resultatet.  Are Bøhm var en av flere fra NTL NRK som holdt engasjerte innlegg i debatten.
Se Ares innlegg her (trykk på siste taler)

Ny forsikring

Landsmøtet vedtok å innføre advokatforsikring med reservasjonsrett. Dette stemte vi for. Dessverre bestemte landsmøtet også å trappe ned tilbudet om gratis innboforsikring for pensjonister. Vi stemte mot dette.
Forøvrig er vi på linje med NTL i de viktige sakene. Forbundet er partipolitisk uavhengig og har en tydelig profil både i klima- og miljøsaker, arbeidslivspolitikk og solidaritet.
Les mer om landsmøtets vedtak her

Kontakt NTL NRK

Tips

Tips oss gjerne om saker og ting vi bør ta opp. Hvis du har lyst til å være med i redaksjonen kan du gjerne kontakte oss. Vi har plass til flere.
Beste hilsen oss i info-gruppa.


Kai Stokkeland, Birgitte Wold Ingebretsen (redaksjon), Åse Gøystdal, Elin Fossum (gode hjelpere).

E-postadresse

Du får dette brevet til den adressen du er registrert med i medlemsregisteret. Du kan selv legge inn andre mailadresser hvis du ønsker det (så lenge det er dine egne).
Det kan være greit når du ikke har tilgang til NRK-mailen. Legg inn ny adresse her.

Meld meg på

Du kan selvsagt dele nyhetsbrevet med kolleger og andre hvis du ønsker det. Videresend gjerne denne e-posten til en venn som kan ha interesse av våre nyhetsbrev, så kan de melde seg på hvis de ønsker det. 

 

Tilbakemelding på nyhetsbrevet

All respons på nyhetsbrevene blir satt pris på. Både ris og ros.

Send tilbakemelding

E-post: post@ntlnrk.no

  Nettside     Facebook  

Endre dine opplysninger eller meld deg av e-postlisten.