EN FAGFORENING FOR ALLE I NRK
Åpne i nettleser

Det skjer i NTL NRK

Hei NTL-medlem

Vi fortsetter det kontinuerlige arbeidet for å gjøre arbeidsdagen bedre for våre medlemmer. Her er noe av det som har skjedd i høst.

Ny vervesjef

Grethe Higraff fikk prosjektstillingen som vi lyste ut i oktober. Hun begynner formelt på nyåret, men har allerede begynt å snuse på jobben.
-
Jeg er veldig motivert og gleder meg til å være med å videreutvikle NTL NRK, sier Grethe.
Vi ønsker lykke til og gleder oss til å samarbeide med henne  😎 ❤️

På rett kurs

Lillehammer-kurs

15 NTL-ere deltok nylig på kurs om mangfold og tilrettelegging på LIllehammer. Hvordan kan man vite om man har rett til tilrettelegging av arbeidet? Det fikk deltakerne svar på av blant andre forelesere fra NTL Ung og Senter for seniorpolitikk. Kurset handlet om ulike sider av mangfold, livsfase og inkludering, og hvordan vi kan bruke lov- og avtaleverket for å få det til på arbeidsplassen.

Det absolutte kulturelle høydepunktet var da
Per Inge Anthi Åsen fra Tromsø og hans medhjelpere Eli-Karin Færøy og Randi Wilsgård fra Trøndelag fremførte en tilrettelagt original joik som handlet om mangfold og personalpolitikk. Her knipset i det magiske øyeblikket da sluttpoenget ble fremført i plenum.

Solidaritet

Hvert år gir NTL NRK et beløp til utvalgte organisasjoner. I år ble beløpet delt mellom TV-aksjonen/Redd Barna og Norsk Folkehjelps hjelpearbeid i Gaza. 10 000 kr til hver.

NTL-dagen

Gro Aamodt og Birgitte Wold Ingebretsen  melder om god stemning og en godt-humør-ratio på over 99 % på NTL-dagen.

Som vanlig forsøkte vi å lokke nye medlemmer til NTL NRK med et godt utvalg av vegetabilske og immatrielle fristelser under NTL-dagen i oktober. Et tilpasset mangfold av mandariner, kaffe til alle og flatt generelt bolletillegg var som vanlig svært populært, både blant egne medlemmer, uorganiserte og feilorganiserte.

Og ellers....

 

Forsikringer

NTL har forsikringer i verdensklasse. Fra neste år blir vilkårene enda bedre.

Les mer om forsikringene dine
 

Repskap 2024

Neste representantskapsmøte i NTL NRK går av stabelen 19-21. mars på Sundvolden hotell. Programkomiteen er i gang. Vi gleder oss.  🥳🥳🥳

 

Vi minner også om det tradisjonsrike og alltid spennende Røroskurset for DDIV-medlemmer i januar. Søknadsfristen er 18. desember.

Tips en venn!

Nyhetsbrevene lages av info-gruppa i NTL NRK. Du får dette til den e-postadressen du er registrert med vårt register. Du kan selv legge inn andre mailadresser hvis du ønsker det (så lenge du har tillatelse fra dem det gjelder). Legg inn ny adresse her.

Meld på her

E-post: post@ntlnrk.no

  Nettside     Facebook  

Endre dine opplysninger eller meld deg av e-postlisten.