EN FAGFORENING FOR ALLE I NRK
Åpne i nettleser

Kaos i Trondheim?

Hei NTL-medlem

Det skjer mye i NRK i Trondheim for tiden. Ikke minst skjedde det i de dager i forrige uke at hele NTL NRKs hovedstyre la sin vintersamling til Trondheim.

For liten ramme ?

Hovedoppgjøret til våren ble diskutert i Trondheim. Det skal forhandles om både penger og tekstmessige formuleringer i avtalene. Det gir mulighet for kaos. Uten at vi skal foregripe begivenhetene, kan vi allerede nå røpe at NTL NRK mener at ramma er i minste laget.

Kaos i nytt bygg?

Lillehammer-kurs

Enkelte mener det er litt kaotisk på NRK i Trondheim for tiden.  Det nye NRK-bygget reiser seg i Holtermanns vei i disse dager. NRK skal overta bygget i 2025 og etter planen flytte inn i 2026. Foreløpig er det kaos på byggeplassen, men det er selvsagt midlertidig. Bygget har foreløpig kun gulv og ingen vegger. Av HMS-hensyn fikk vi derfor ikke gå inn i selve bygget. Hovedstyret fikk likevel lov å betrakte herligheten fra toppetasjen i nabobygget. De fleste likte det de så. Vi tror ikke det blir så mye kaos i det nye bygget, men selve flytteprosessen blir nok krevende for de ansatte. Det nye bygget i Trondheim er det første store byggeprosjektet etter at mange nye distriktskontorbygg nå er ferdige. Erfaringene skal tas med i byggingen av det store NRK-bygget på Ensjø.

Kaos i matrisen ?

Lillehammer-kurs

NRK Tyholt er matriseorganisert.  Kort sagt betyr det at daglig arbeidsledelse og personalansvar er spredd på helt ulike ledere. Systemet har generert betydelig irritasjon og misnøye. Medarbeiderne har i lang tid (gjennom verneombud og fagforeninger) bedt om at ordningen evalueres. Etter nesten to år med utsettelse virker det nå som om evalueringen nå skal gjennomføres. Vi håper det stemmer.

Flere inntrykk fra Tyholt (ikke kaos)

 

Ekte kjærlighet

Henrik Seip, Bengt Roger Kåven og Bjørn Frode Hågensen i et rørende emosjonelt øyeblikk mens de studerer avviklingen til NRK Midtnytt.

 

Omrigg på 30 sek

Hovedstyret ble fascinert av studio 14 som blant annet brukes til Heia Fotball. På 30 sekunder og to tastetrykk kan det omgjøres til studio for Språksnakk eller andre programmer.

 
 

Analog Vimbiz

Vimbiz er på full fart inn i NRK. Men på Tyholt bruker man ennå en tidligere analog metode for å registrere hva slags utstyr som brukes.

 

Kommunikasjon

Denne podden brukes ikke lengre på Tyholt. Et minne om forgangne tider. Verdensrekorden er 20 personer inni en slik boks samtidig.

 
 

Medlemsmøte

NTL benyttet anledningen til å avholde medlemsmøte. Flere ulike aktuelle temaer ble tatt opp. Ett nytt medlem meldte seg inn etter møtet. Velkommen ❤️ .

 

NTL NRK på Tyholt

NTL NRK har ca 40 medlemmer på Tyholt. Det er en aktiv og oppegående forening. Den humørfylte kursgruppa arrangerer det årlige Røroskurset hvert år. I januar blir det nytt kurs.

 

God jul og godt nytt år

Hovedstyret hadde også et enkelt julebord i Trondheim, med god mat, tendenser til god stemning og overkommelig kaosfaktor. Vi gleder oss til neste år og håper det blir et bra år for dere alle og for NTL NRK ❤️.
Uten kaos.

Tips en venn!

Nyhetsbrevene lages av info-gruppa i NTL NRK. Du får dette til den e-postadressen du er registrert med vårt register. Du kan selv legge inn andre mailadresser hvis du ønsker det (så lenge du har tillatelse fra dem det gjelder). Legg inn ny adresse her.

Meld på her

E-post: post@ntlnrk.no

  Nettside     Facebook  

Endre dine opplysninger eller meld deg av e-postlisten.