EN FAGFORENING FOR ALLE I NRK
Åpne i nettleser

Er NRK en attraktiv arbeidsplass?

Hei NTL-medlem

"NRK som attraktiv arbeidsplass" var tema på det tradisjonsrike Røroskurset i januar. Hele 30 medlemmer fra hele landet deltok. Det ble bevissthetsutviklende dager.

De ble skjøvet ut i kulden

Lillehammer-kurs

Alle deltakerne fikk føle på kroppen hvordan det er å bli skjøvet ut i kulden. Minus 32 grader er ingen spøk. NTL NRK jobber kontinuerlig for inkludering og mot utfrysing på arbeidsplassen. Denne gjengen slapp med skrekken og ble tatt inn i varmen etter 5 minutter. En erfaring rikere.

Hun var fantastisk

Et høydepunkt på Røros var foredraget til Linn Herning om velferdsstaten. Hun fortalte en gripende personlig historie som blant annet inneholdt to nyretransplantasjoner. Herning mener at velferdstaten er svekket av år med kommersialisering. Nav-systemet fungerer dårligst for de som trenger det mest.
Les mer:  "Velferdsprofitørene"

 

Takk til to som snart gir seg

Cato Kristensen og Ruth Følstad er to ringrever i NTL NRK, tidligere KL.  Begge to jobber i Bergen, men går av med pensjon om ikke så lenge. De ble høytidelig takket av på Røros.  Tusen takk for innsatsen begge to <3

 

Velkommen til to nye

Nye medlemmer er alltid velkomne. Disse to er faktisk søsken.  Pernille Hunnes er programleder i Super og Henrik Hunnes er producer. Begge er nyinnmeldt i NTL NRK og deltok på sitt første kurs på Røros. Velkommen <3

 

Hva skjer på Sundvollen 19-21 mars?

Lillehammer-kurs

NTLere rekker opp hånda når det trengs, noe dette bildet fra representantskapsmøtet i 2022 tydelig beviser. I år får delegatene rikelig med anledninger til å vifte med ekstremitetene når disse temaene skal opp:

Hvem er vi og hvor går vi?
Hvorfor trengs NTL NRK?
Hva skal vi bruke våre ressurser til og hvem skal være våre tillitsvalgte?


Alle avdelinger kan melde på deltakere til årets representantskapsmøte på Sundvollen hotell ved Tyrifjorden 19-21 mars. Fristen finner du her

I tillegg til vanlig møteinnhold blir det gjesteforelesere av nasjonalt kaliber. K-sjef Vibeke kommer innom. Selvsagt blir det også tradisjonell NTL NRK-festmiddag med underholdning av ymse slag (og kvalitet). Arrangementskomiteen garanterer ikke allsang med tekster fra NTL NRKs Mediesvadagenerator, men de vil heller ikke utelukke det.

 

Moro med TG på repskap 22

Det snakkes ennå om den legendariske utgaven av Klassequizen på forrige repskap. NTLer og programleder Elin Fossum gjorde livet vanskelig for laget til daværende k-sjef Thor Gjermud Eriksen. TG ga seg i NRK like etterpå.

 

Oppgjørets time er nær

Årets kamp om penger og rettigheter starter i april. Enkelte kaller det årets vakreste eventyr. Andre mener det minner mer om TV2-serien "Forræderen".  Oppgjøret blir uansett et viktig tema på rep.skapet.

 

Det er bedre å tenne et lys enn å forbanne mørket. (Konfucius)

 

Tips en venn!

Nyhetsbrevene lages av info-gruppa i NTL NRK. Neste kommer om noen uker. Du får dette til den e-postadressen du er registrert med vårt register. Du kan selv legge inn andre mailadresser hvis du ønsker det (så lenge du har tillatelse fra dem det gjelder). Legg inn ny adresse her.

Meld på her

E-post: post@ntlnrk.no

  Nettside     Facebook  

Endre dine opplysninger eller meld deg av e-postlisten.